Pessebres per frikis vagos

Nois! Ja heu fet el pessebre? Jo lei fet amb cartulina, que la molsa és reàcia acrèixer en indrets secs i que a sobre poden denunciar-me els de protecció forestal, quins nassos!
Per tots aquells que muntar el pessebre és una tonteria (quan tingueu fills us haureu de fotre i muntar-lo) i per tots aquells que els fa mandra, molta mandra, sepigueu que hi han alternatives prou frikis i curioses a dos dies per Nadal, potser encara les troveu en alguna botiga de joguines, i sinó us tarden 10 o 15 dies a arribar a casa… són els clicks de nadal

 

 

 

 

I jo els vull!!

 

Dit això esperaré a que el blog s'ompli de comentaris de'n "gfedgshg" i tota la seva família, que donen molta vidilla al blog, encara q hagi mort. Si és que ells alegres i participatius no passa un dia q no comentin, visca l'empenta i la llibertat d'expresió. I res, me'n vaig a fer un altre blog, perquè nosé si ho savíeu però un blog, dura un any… au! Bones festes i totes aquestes coses estúpides que es diuen per Nadal.

 

PD. Els dos packs de clicks costen uns 50 luros amb gastus d'envio inclosos, ens gastem més pasta amb d'altres marranades per Nadal, no ens hauria de saber greu, la resta de l'any els podem possar amb el barcu pirata.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Pessebres per frikis vagos

  1. Les tartes sont tout simplement magnifiques, je voudrais pouvoir saisir les choses de mon écran et s’enfuir avec eux comme Lulu fait! Les bits vert sur ??les tartes, c’est que le zeste de lime? ou est-ce un mélange pistashio …
    images sont étonnantes, comme toujours

Els comentaris estan tancats.