24 d’octubre: La Castanyada Fum Fum Fum

Després de destroçar-me més les mans i els peus fent Kendo (tinc la mà esquerra que ja no és mà, ni és re).  D'arribar tard a classe i que el profe no et deixi entrar (junt amb 20 persones més que portaven 1 hora esperant-se fora).

De que en una facultat d'informàtica només hi hagi dos aules operatives i centenars de persones buscant ordinadors.

Que tinc un sistema operatiu que entregar diumenge, una pràctica de concurrència megaxunga per divendres. Estudiar una assignatura que encara he de començar anar a classe i estrés 0 (si, he arribat a un estat de felicitat tan absolut, que no em preocupa re, sóc pitjor que la Marina).

Doncs aquest dimecres (com a bon dimecres cultural al Campus Nord), m'he ficat a regalar castanyes i moscatell a la genteta xDD  Si, fent amics.

El meu moment de glòria ha estat quan li he ofert moscatell (curiosament del Bages) al profe alcoholic que tenim a la uni :_D  I molt bons els estrangers dels màsters parlant català i demanant més castanyes ;DD

Això, dormir i veure Lost resument el meu dimecres d'avui, ara a esperar que comenci Muchacada Nui (nuiiiiiiiiiiii)!

 

P.D. Per cert, algú sap si per ser policia local et fan un curset d'obrir cotxes??? I perque un dissabte a la nit 2 polis de Martorell estaven intentant obrir un cotxe? i perquè ho van conseguir??  

PD2. dos dies i la Telecofarra :____)   Demà vaig a recollir l'entrada muahahaha 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: 24 d’octubre: La Castanyada Fum Fum Fum

  1. AzRi3L diu:

    No em barrufen les castanyes!!!!

    Pro jo també estic veient Lost i esperant la muchachada nui (nuiiiiiiii)

    Nota mental: no aparcar mai a Martorell

Els comentaris estan tancats.