I encara és dissabte…

Després d'un dijous d'unes 44 hores, t'en vas a dormir (molt, moltissim i perquè m'han despertat) i et lleves que és dissabte i tens tot el cap de setmana per endevant. Que, de fet, ja he desaprofitat tot el dissabte configurant el magnífic router de Telefònica que va decidir morir fa uns quants dies.

Repàs del meu pont: 

Dijous tot el dia a la uni… i quins professors més macus que tinc que es queden amb tu ¬¬'' , es nota que s'aburreixen a classe i són jovenets. I a la nit… Retroceso!! A veure com la Birra s'emocionava amb les cançonetes i deduir que el sr. Abel Almena fa pinta de ser un pare de familia amargat (més que de Dj) xD

Arriba a casa a les tantes del matí i llevat 2 hores despres perquè… 

Ahir dia de la HispanidaT, com a bona espanyoleta que sóc, vaig anar a celebrar el dia a Andorra xDDD Però no vem ser els únics que vam triar aquesta opció, i em vaig passar més hores al cotxe que dins el Pais dels Pirineus…

A la nit, i després de molts kilòmetres i moltes parades a diferents pobles de la geografia catalana, vaig anar a parar a la festa major de Caldes de Montbui, on vem repartir gomets (com no) i com Jesús en un miracle, convertiem aigua tebia (allà les fonts no hi surt aigua calenta) en pomada!!!! Miracle!! ;DD El millor de tot és que estava perfecte de gust :_)

I demà tocarà estudiar… boh! Sort que em van retrassar l'examen de dilluns! xDD

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.