Jugant al mahong i plorant de riure

Estic aquí imprimint apunts de programació, perquè el profe és aixins de simpàtic i ens els penja i aquestes coses. I mentres imprimeixo vaig a intentar canalitzar el meu odi cap a certes persones enlloc de cap a la meva situació personal i estudiantil, que no em fa cap bé. I per fer-ho, que millor q una conversa de msn:

 

com t va tot?
mira tot va fatal

tinc la sensació q estic perdent moltes hores a l'institut

i q no puc fer res

jajajaja

el tecnocasa interromp totes les classes explicant coses de tecnocasa

XDDDDD

i jo em poso a plorar de riure de lo patètic i surrealista q és

vaya panorama d classe

llavors hi ha un altre q es com tecnocasa però enlloc d'explicar coses va dient tot el ratu q el q diu la profe 'depen'

jo crec q s'ha escapat de santboi

ja pot ser xD

el profe de programació em v a preguntar tot el ratu q q faig

O.o

q sempre es algo de programació però no té res aveure amb el q ha demanat

i em diu q siusplau faci els exercicis q toquen i no mel's inventi

xDDDDDDDDDDD

però es q em ratllen i me n'he d'inventar per força

clar clar

Xarxes é suna merda

q feu: hello world? xD

si, odio xarxes

ahir vaig fer una presentació davant de la classe diguent q no tenia ni puta idea del q estava explicant

mai se qina ip es kina :_(

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vas forta eh

no, ara estem esquematitzant bucles

estem fent "ordinogrames"

no se q es aixo

i jilipollades en pseudocodi

a mi em treus dels invariants.. jo jo jo

és esquematitzar un programa amb organigrames, cuadradets i fletxetes

ah vale

aixo u fem a engiñeria d software

i res, vem estar una setmana (fem programació cuatre dies a la setmana), per codificar 10 programes del pal "hello world"

imaginat una setmana havent d'anar a un lloc on no fas res

l'assistencia puntua?

PRINGADA!

si falles més d'un 30% et suspenen directament

per fer res

doncs ves a classe a plurar de riure

avegades jugo al mahong…

 

 

La conclusió és que vaig a perdre 6 hores diàries a jugar al mahong i a fer exposicions verbals de coses que no entenc i que, per tant ningú pot entendre… Quins métodes educatius més raros. I a sobre, he d'aguntar al tecnocasa, que ahir va repartir targetes de tecnocasa, i que jo en volia una per escanejar-la i penjar-la aquí, però em fèia vergonya demanar-li i la resta de gent que tenien targetes del tecnocasa van decidir guardar-se-les com un tresor, i per això no n'he pogut penjar cap…

I res, la conversa amb la Cacique continua, parlem… de que parlem? d'Area i de nosequemés… ves a saber…

Acabaré jo a Sant Boi també?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.