Canalitzant el meu odi

Be, després de molts dies sense escriure, no penso demanar perdò a ningú, pq no crec q ningú visqui o deixi de viure o mengi o deixi de menjar perquè jo escrigui o no.

El cas es que aquests darrers dies he tornat a l'institut. I allà m'he trovat al Tecnocasa, que es un home que porta samarretes d'Asus i de "Be vodka my friend" entre moltes d'altres frikis (no té samarretes normals a l'armari) i q només parla de cases de putes i coses d'akestes i q no ha anat mai a cap perquè kuan va cumplir els 18 va conèixer a se nòvia i blablabla… I jo em pregunto: si estàves a Tecnocasa fixe i tenies gent al teu càrrec i blablablabla… Per què CONY no t'hi quedàves? NO volem saber la teva vida! M'importa una merda a l'hora q t'aixequis i SI! JO SÈ passar nombres de binari a hexadecimal i totes aquestes coses q portem una setmana fent, pq porto des de 4 d'ESO fent aquestes coses! CONY!

I res, q tinc mol mala llet i que les classes son una puta merda i un putu avorriment, aveure si dic el mateix d'aki cuatre mesos. I no sóc simpàtica! I sí escrip sms per res… pq no mel's contestin! Però això últim no va per ningú que pugui llegir aquest post.

Visca les ruptures matrimonials! Cremem al Tecnocasa i totes aquestes coses!!!

 

*Missatge editat per no ferir la sensibilitat de possibles futurs lectors 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Canalitzant el meu odi

  1. MaRiNa diu:

    Cert, no he de menjar pq no escriguessis, però es que desprès de llegir-ho i no entendre una merda ( segur, que com diu la cacique , t’has deixat una paraula, o tota una frase) tampoc deixaré de respirar

    😉

    a mi no em matis, eh??

  2. AzRi3L diu:

    Doncs jo tampoc he entes una merda pro m’agrada veure tant d’odi en un post… a per ells birra!!! xD

Els comentaris estan tancats.