Perdre el temps i dormir

M'agrada dormir i no m'agrada perdre el temps. Hi ha qui em diu que dormir és una bona forma de perdre'l, però b, jo també puc opinar que jugar a golf és perdre el temps, escriure blogs és perdre el temps (sobretot si blocat es menja els teus articles), estudiar és perdre el temps, i treballar és perdre el temps. I doncs que és el temps? Per molts una cosa que s'ha d'aprofitar i que estan tan empenyats en aprofitar que s'obliden de viure'l, i dius quina pérdua de temps fer moooltes coses i no saber per què. Quina pèrdua de temps drogar-se per aprofitar el temps. Però vaja tota aquesta falera potser és per voler viure més que els demés o voler viure al mateix ritme, és per això que algunes persones consideren dormir una perdua de temps, és a dir, una pèrdua del ritme, però b jo mei aixecat a les 11 i avui que tinc festa me'n torno a fer la siesta, i si, potser estic perdent el temps però de ben segur que el meu temps desperta el viuré! Aneu a mirar la tele soporcs!

Dedicat a tots aquells que em pregunten perquè dormo tant i es passen el dia mirant la tele.

Passatemps: conteu les vegades que apareix la paraula temps a l'article. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Perdre el temps i dormir

 1. Azriel diu:

  13 cops… i si comptes passaTEMPS doncs 14 😉 si… a mi si m’agrada perdre el temps xD

 2. Pd40 diu:

  És el teu temps, no? Doncs al que no li agradi que no miri 😛

 3. Alepsi diu:

  Mira, jo he estat un mes dormint una mitjana d’11 hores al dia… i he estat de puta mare. Dormir és una inversió!!!

 4. diuen que “quien mucho duerme, poco vive”… bah, el que no saben es que es viu millor entre somnis..

 5. Joan Marc diu:

  Dormir és aprofitar el temps!! Si no dorms no ets persona! És una part vital de la nostre vida.

Els comentaris estan tancats.