Coses de poble…

Avui com que estic de vacances i per casa, me mare m'ha fet anar a fer unes compres pel poble. Feia tants mesos que no anava a comprar per les magnifíques tendes de tota la vida…

Tot anava bé, fins que he hagut d'anar a la carnisseria a comprar hamburgueses, anar a comprar carn o peix fresc dilluns és complicat, però com que a casa no hi ha res per menjar (la nevera està que fa pena, de buida), doncs jo mateixa m'he personat a la carnisseria.

Després de saludar a les dones grans presents i assentar-me per esperar el meu torn, he demanat les hamburgueses, no ha estat gaire sorprenen que em digues que no en tenia, ja que no en veia per l'aparador, lo dolent ha estat que em digues la bona dona que tampoc tenia material per fer-ne.

La cosa ha anat més o menys així: 

Carnissera: Aix… no en tinc… i el pitjor de tot és que no em queda material per fer-ne.

Jo: u_u

Carnissera: Que era per dinar avui??

Jo: No ho sé, doncs suposo… (sino no estaria aquí comprant ¬¬ )

Carnissera: Bé, suposo que si… mmm… vols alguna altra cosa?

(No ha obtigunt resposta de part meva)

Carnissera: Vols trucar a la teva mare i li preguntes??

Jo: :____

I si, he trucat a la mama i li he preguntat i me mare s'ha rigut de mi per estar trucant des de la carnisseria.

Però això no és un fet extrany. No és el primer cop que em fan entrar a dins a trucar a la meva mare. Fa anys, quan era realment petita i anava els dissabtes al matí a la peixateria i sempre s'acavaba el lluç que la meva mare volia, estava sempre trucant-la a vere que havia de comprar…

Avui ha estat un deja vu… és una llàstima que amb 20 anys encara no sàpiga què comprar a la carnisseria… xDDDD

I si, al final he comprat bistecs xD 

 

Aquestes coses que els comerciants et deixen trucar per preguntar que has de comprar només passa al meu poble, passa a tots els pobles, és una pràctica també extesa per les ciutats??? :/  Aquí us deixo la pregunta xDD

Algun dia us explicaré les aventures i coses rares que he arribat a veure a la peixateria… realment surrealista xDDD 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Coses de poble…

 1. MaRiNa diu:

  no ho he fet mai axo de trucar desde el telefon de la botiga pq la mama em rescates! ni ho havia vist fer mai!!
  deu ser cosa del teu poble..

 2. AzRi3L diu:

  Aiii pobreta… ke trist tiaaaa… jo per dignitat m’hagues inventat qualsevol cosa abans que trucar a la mama… xD

  I com es que a la carnisseria no tenen “material” per fer hamburgueses… vull dir… no les fan de carn? no tenien carn a la carnisseria?? quantes preguntes!

 3. Cacique diu:

  M’alegra saber que no és una pràctica extesa per Catalunya… XDDD

  Birra, tan lamentable com la meva vida xDDD
  jajajajaja!!!!! :___DDD

  I no és trist, és algo que tinc assumit, quan no sé que he de comprar, doncs truco a la meva mare, m’ha passat molts cops, suposo que ho trobo fins i tot habitual xDD
  I no, no tinc dignitat, fa temps que la vaig perdre.
  I els dilluns a la carnisseria (al igual que a les peixateries) no tenen material fresc, per això no tenien carn per fer hamburguesses. Aixx Azriel, que no vas a comprar gaire tu eh!! xDD

 4. Pd40 diu:

  Per can fanga no es fa servir 0_0
  Has de portar algunes sortides preparades… que no té hamburgueses? Demana escalopes. Què no hi ha lluç? Doncs unes maires i quedes com una campiona 😉

 5. tomaket diu:

  Al meu poble també passa, a vegades fins hi tot és la mateixa carnissera la que es posa en contacte amb la meva mare i jo o les meves germanes allí esperant jeje

 6. Ulisses diu:

  jajajaja
  amb 20 anys i trucant a casa jajajajja
  sorry però m’havia de riure.
  I aquest tarannà del truca, ja pagaràs més tard, etc… és de poble total.
  Al meu tambñe passa, l’unic que jo no he hagut de trucar mai XD

 7. Dessmond diu:

  Això només deu passar en aquest poble tan hospitalitari. A Barsalona t’haguessin dit truca a ta mare, perque donarien per descomptat que tens mòbil. Truca a ta mare rapidissimament o perds el torn, reina. Això és el que t’haguessin dit en el millor dels cassos. Paraula d’Snoppy.

 8. Cacique diu:

  Gràcies pels consells Pd40, ho tindré en compte el pròxim cop que vagi de compres.

  Tomaket lo teu ja passa de taca d’oli, realment m’ho he de creure….

  Si Ulisses si, sóc així de lamentable, el pitjor de tot és que n’estic orgullosa.

  I Dessmond, parlo d’un poble de la Catalunya Profunda (a uns 50km de bcn…) i pel què expliques, doncs me’n alegro viure aquí, almenys et tracten com a un membre més de la familia xD

 9. Dessmond diu:

  A cinquanta kilòmetres ja és Catalunya profunda? Coi, potser sí… jo visc a 22 km i ja m’ho sembla. Ostres, mai m’hi havia parat a pensar a quina distància comença aquesta frontera. Mai me l’he cregut massa aquesta diferència.
  Si és en aquest sentit, que duri!

 10. Joan Marc diu:

  Jajajjajaja que boo!! xD Jo quan no sé què demanar m’agafo via lliure i demano el que em sembla! xDD

Els comentaris estan tancats.