Simulador de Ronda de Dalt (molt dens)

Be avui he tingut una nova aventura a les rondes, concretament a la Ronda de dalt, al voltant de les 7 de la tarda i en un radi aproximat de 3/4 d'hora. D'aquesta aventura n'ha sorgit el primer simulador de les rondes. És un vídeo en mala calitat, però si el poseu a pantalla completa, podeu viure un "molt dens" per dos minuts, que és menys del que trigues en travessar les rondes clar, i si el poses 50 vegades seguides, pots mes o menys viure la travessia sortida pedralbes-sortida 1. Tot una aventura. Apte pels que no ho han experimentat i per tots aquells que els caps de stemana troven a faltar les retencions, o també per tots aquells que sortiu a la platja i us voleu anar fent a la idea de com estarà l'autopista el diuemenge a la tarda.

El moment en que abaixo la càmara cap al canvi de marxes és perquè es vegi que vaig amb primera, tota l'estona (encara que en algun moment sembli que corri). 

 

Entre tot això tan divertit he fet un estudi sobre els panells informatius de les rondes i el significat dels seus missatges:

– Dens: es quan vas tirant sense aturar-te pero no pots arrivar a revassar les velocitats perquè el radar t'enxampi.

– Molt dens: és cuan vas a una mitjana aproximada de 10 km/h i estàs estre 1 i 2 hores a la ronda.

– Congestió: és cuan et passes més de dues hores a la ronda (i també ho he viscut, però no vaig gravar cap vídeo).

 

 Per aprofitar més el temps perdut, he decidit fer enemics i posar la música ben alta, que es noti que la radio vella torna a funcionar, però resulta ser que la majoria de cotxes avui en dia no son com el meu i porten aire acondicionat. He fet un altre estudi i he decidt que el 85% de cotxes porten aire acondicionat i el fan servir.  I no us penseu que aquí s'acaven les coses que he pogut fer a les rondeeees no paaaaas!! També he comprovat que per tots els carrils s'avança exactament igual de lent! I que els teus veïns de carril sempre són els tesu veïns de carril, des del principi fins la fi. Encanvi a l'autopista podem observar un fet extrany i es que cuan està en modo "dens" pel carril que s'avança més ràpid és pel de la dreta (això també ho he comprovat aquesta tarda), perquè els que tenen pressa i els que condueixen malament s'aglutinen al segon i tercer carril pensant-se que aniran més ràpid. PObres il·lusos (tant com tots aquells que estaven fent cua a l'autopista del maresme, a l'altura de montgat i que deliveradament ho havien escollit, pagant). Jo prefereixo fer cua a la nacional 😛

 

Espero que aquest vídeo passi als anals de l'història com un dels vídeos més reals i alhora… més inútils. Patiu les rondeeeeeeeees!!!

Perquè no van fer les rondes amb 5 carrils?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Simulador de Ronda de Dalt (molt dens)

  1. Pd40 diu:

    Seria molt cruel recomanar l’ús de la moto? De debò, aquestes coses no et passarien.

  2. Alepsi diu:

    Quina poca feina! Que no tens examens, tu, o què???? Mira que al final em cauràs malament i tot…… xDDDDDDDDDDDDDD

    És brometa, eh? Estic una mica irritable, ara que estic d’examens.. xDDDDDD

Els comentaris estan tancats.