Jo també vull un partit polític

Doncs això, anava l'altre dia pel carrer pensant en fer un partit polític, però es veu que algú ja m'ha robat la idea, i a part m'ha donat idees. Això sí, les meves són més factibles. Seria una bona política, es per això que estic buscant un equip sòlid per fer un partit polític i envaïr un terreny del Pirineu i crear-hi un poble. Però de moment com no es pot, em comformo en presentar el meu probrama electoral, per al meu poble, que podria ser un qualsevol (és un poble del Maresme)…

PROGRAMA ELECTORAL

Hola que tal? Em dic Birra i com que no sóc ningú i no tinc ideals, simplement idees, passo a enumerar les coses que faria si fos alcalde, sempre modificables clar (això ja ho té la política) i sempre ampliables, també està clar.

    Esports i lleure

– Creació d'un caomp de paintball i altres instal·lacions d'esports de risc per a que els ciutadans puguin descarregar adrenalina i no estiguin de tant mala llet.

– Creació d'un saló recreatiu a preus populars basat en hardware reciclat (de la deixalleria) i programari lliure.

    Ensenyament

– Ampliarem el ventall  de cursos gratuïts de l'ajuntament (actualment 0) almenys a classes de català, castellà i software lliure.

– Facilitarem un espai i recolzarem totes aquelles iniciatives educatives sense ànim de lucre. 

    Cultura i festes

– Tindrem biblioteca, amb bústia de suggerències i la llegirem.

– Allargarem le sfestes majors a 15 dies amb Barraques cada nit, i activitats ways (suprimirem la cursa de vela, el torneig de tenis i aqueste scoses, que no hi pinten rea a unes festes).

– Portarem La Girasol almenys quatre vegades a l'any.

– Es deixarà de subvencionar els gegants (que tenen molta pasta i se'n van a Andorra de gratis) per subvencionar als diables i tabals, aveure si així fem una colla d'una vegada.

– substituirem l'here i la pubilla per al freak i la freak del poble, que són més representatius.

    Obres públiques i serveis.

– Quatre anys sense obres al poble, escepte les necessàries per al manteniment de la vil·la.

– Ampliació de la brigada municipal per a tasques diverses, vèsase: entreteniment del poble i muntatge d'actes festius.

    Urbanisme i habitatge

– Per evitar l'especulació i la futura bombolla immobiliària, així com l'endrapament de sòl forestal: quatre anys sense concedir permisos d'obres (o més). Que es fotin les constructores! Concedirem permisos si el propietàri construeix i demostra que ho ha fet amb les seves pròpies mans, és a dir, que farà de paleta.

– En aquest terreny posarem tots els nostres esforços per a aconseguir permisos per a la construcció d'habitatges de protecció oficial, que tothom sap que és però ningú els ha vist mai.

– Substitucio de les fonts d'aigua cluorada de les nostres places per surtidors de birra fresqueta (s'estudiarà la possibilitat d'oferir xurros amb xocolata a l'hivern).

    Informació ciutadana i comunicació

– Internet wifi gratuït per a tots i per a tothom. Recolzarem aquesta iniciativa i farem tot el possible perquè arribi a tots els racons del poble.

– Realitzarem auditories mensuals perquè el ciutadà es pugui apropar al nostre sistema de treball.

– Consultes populars per a tot. Com que farem poques obres i hi haurà poc a preguntar,  farem preguntes com la següent: l'alcalde ha d'anar a cagar al labavo de dalt o al de baix?

    Economia i turisme

– Sestabliran guetos de pixapins, perquè constinuïn venint al poble però sense tocar els nassos.

– Crearem diferents locals nodistes, per atreure un altre tipu de turisme i fomentar al llibertat d'expresió.

    Governació

– S'eliminaran els parquímetres.

– Accés restringit per a vehicles motoritzats a les zones comercials. Els polis encarregats dels parquímetres passaran a encarregar-se de controlar l'accés a aquestes zones.

– S'habilitaran parades de lloguer "gratuït" de bicis, cada ciutadà disposarà de 60 min diàris, acumulables, i transferibles.

– Es legalitzarà la marihuana localment, i si al govern no li agrada, que es foti!

    Medi ambient

– Es propourà la recollida selectiva. A aquell qui no la vulgui fer, se li facilitaran contàiners de lloguer.

– Obertura de la deixalleria al vil·latà, fomentant, novament, el reciclatge.

– Expropiarem els solars adquirits per constructores al nucli urbà per a habilitar-hi zones verdes, plantacions de marihuanao un carrilet, si fa falta.

    Sanitat i benestar social

– S'obligarà als pares que renyen als seus fills perquè juguen amb una totxana però en canvi no els fa res que juguina pilota al mig del carrer possant-se en perill i tocant els collons a comerciants i transeüents mentre ells s'estan prenen unes canyes al bar a realitzar cursets de reeducació i de com educar als seus fills.

– S'habilitaran ludoteques a l'aire lliure amb material de la deixalleria, perquè els nens puguin fer cabanyes, fer-se mal tots sols i crèixer forts i sans lluny de les palystation.

– Habilitació d'un espai per a la gent que va mal follada i un servei d'aparellament i tractament psicològic (totalment gratuït) perquè tothom pugui afrontar el dia amb bona cara. Distribuició de condons de forma gratuïta.

– Adecüarem la Llar d'Infants i augmentarem les places de guarderia a les necessitats del poble (això ho diuen tots, serveix per atreure vots).

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Jo també vull un partit polític

  1. Ulisses diu:

    jo et vull votar!!!!

  2. Alepsi diu:

    Un altre vot el tens, segur, a més!

  3. Cacique diu:

    presenta’t a les autonòmiques, així tindràs més vots xDDD

Els comentaris estan tancats.