Proposta de programa electoral

Hola q tal??? Soc la Birra i em pregunto pq aixo no em deixa escriue amb accents (aixo es l’oppen Pffice al Kubuntu). Be, el cas es que vaig a fer un programa electoral, per si algun futur partit vol agafar bones idees per les proximes eleccions, daki 4 anys, perque aquestes ja ho tenim fotut i perque em fa l’efecte que aquests politics d’avui en dia tenen poques idees i dolentes, per molt que puguin ser noves. Per tant, i per donar-lis un cop de ma, aqui van les coses que m’agradaria que es fessin al meu poble, be, q carai! Que s’haurien de fer al meu poble, i que poden servir per a cualsevol altre estaclar, les idees son universals i sota llicencia Creative Commons, no demanare drets d’autor… Tot plegat, per un poble i un mon millor i clar, mirant pels meus interessos, que no son inmobiliaris aqui van les meues propostes (utilitzant de guia algun que altre fulleto electoral):

Cultura, esports i lleure
Creacio d’una biblioteca en condicions, que al que tenim es mes aviatel que en castella s’anomenaria “trastero” on va a parar tota la purria de llibres que no vol ningu. Servei de propostes consistent en que allo que no tenim, doncs ho comprem.
Facilitarem la construccio d’equipaments per a esports d’alt contingut en descarrega adrenalinica tals com paintball, i tot aquests esports “d’aventura” (raffting no que no tenim riu) que valen molta pasta i en potenciarem l’us a preus populars perque enlloc de que la gent es pegui pugui reventar una diana, saltar per les parets com spiderman, o viatjar amb tirolina tal com si es teletrasportes.
Eliminarem el camp de golf, perque no volem pijapins al poble.
Creacio d’un salo recreatiu basat en hardware extret de la deixalleria i programari lliure o emuladors de N64 i jocs que ja no poseeixen drets d’autor pels anys que porten al mercat. Es pagara per hores, i els beneficis es destinaran a ampliar el material.
Pasarem a tenir una festa major cada mes o be allargarem les festes d’estiu i hivern a 15 dies.
Recolzarem en tot el que face falta la colla de diables (o el que queda), perque algun dia tornia ser una colla de diables (si ho ha estat mai). Tambe recolzarem tota aquella entitat que foti merder pel carrer i li agradi beure cerveza.

Ensenyament
Ampliacio de la oferta (actualment nula) dels cursos gratuits de l’ajuntament amb classes com catala per a immigrants (i tot aquell qui vulgui aprendre), cursos de software lliure i tot all`o que el poble proposi sempre i quan sigui possible.
Es facilitaran espais adecuats a tots aquells col·lectius o persones individuals que desitgin ensenyar gratuitament.

Obres publiques i serveis
Copiant-me de la CORI: No hi hauran obres als carrers del poble durant 4 anys, mes que els estrictament nescessaris.
Posarem tenderetes amb lloguer gratuit de bicicletes. Com s’enten aixo? Doncs un estara fitxat, i si considerem que es passa de la ratlla haura d’anar a peu o pagar!
Eliminarem els parquimetres o en baixarem el preu en les zones comercials pijas. Si voleu consumir, pagueu mes o feu servir la bici!
Substituirem les fonts d’aigua cluorada de les nostres places per sortidors de birra fresqueta (estudiarem la possibilitat d’oferir xocolata amb xuros a l’hivern).

Urbanisme i habitatge
No volem mes especulacio, per tant no es permetra contruir, excepte als propietaris d’un terreny que ho desitgin per al seu propi gaudi i s’ho construeixin ells: com els pagesos. Si voleu una casa en un poble de pijos treballeu-la amb les mans!
Permetrem la construccio massiva d’habitatges de proteccio oficial, aixo clar, si la generalitat vol.
Adquirirem edificis abandonats (ara mateix n’hi ha pocs perque l’ajuntament ha permes que inmobiliaris els fotessin al terra per enxufar-hi mes blocs de pisos) per ubicar-hi espais per a entitats o locals a baix preu per als joves.

Informacio ciutadana i comunicacio
Wifi gratis per a tots i per a tothom i per a tot el poble! Ampliarem la xarxa wifi de la que actualment gaudeix el poble gracies a l’ajuda desinteressada d’un colectiu de persones que ofereix el seu ADSL i xarxa. Ens farem carrec del subvencionament de la xarxa tant a nivell de tarifes ADSL com de maquinari i facilitarem punts de muntatge de nodes.
Fomentarem la comunicacio politica amb el poble: farem audiencies publiques mensuals, perque la gent del poble pregunti el que vulgui i aplicarem l’enquesta per a prendre decisions en diferents materies.

Promocio economica i turisme
Habilitarem una part del poble per als pijapins: perque es sentin com a casa i perque no toquin els collons cuan vagin borrtaxos i ens vulguin explicar amb pels i senyals lo grans que son i com n’es de guay la seva feina.
Farem moltes fires perque els pijapins deixin forces calers als comerciants i artesans.

Governacio
Treurem els policies que posen multes de parquimetre i els localitzarem amb GPS per limitar les seves estades al bar, pero de veritat.
Ampliarem els serveis de brigada, dotant-los de noves funcionalitats: l’animacio del poble.

Medi ambient
Facilitarem a qui ho desitgi un container de lloguer, perque no hagi d’aplicar les normes de la recollida selectiva que s’aplicaran al nostre poble.
S’obrira la deixalleria al public, potenciant el reciclatge.
Posarem mes papereres i destinarem els policies dels parquimetres a la persecucio dels viltans incivics obligant-los a recollir el que han tirat al terra i llençar-lo a la brossa. En cas de negar-se… convidarem al ciutada a una terapia similar a la soferta per “Alex” a “La naranja mecanica”. En el cas de gent que llenci merda al bosc (es a dir, fora del nucli urba) se li obligara.
Destruirem el camp de golf, i l’utilitzarem per jugar a paintball.

Sanitat i benestar social
S’habilitaran zones perque els nens puguin jugar com als anys 80, amb cotxes abandonats, i material de la deixalleria, perque puguin trencar coses i fer-se cabanyes, que es el que mola. S’oferirarn cursos de com educar als nens (i a ells mateixos) als pares que no deixen que els seus fills juguin amb canyes, pero no els fa res, que estiguin jugant al mig del carrer a pilota, posant-se en perill i tocant els collons a comerciants, veins i transeuents mentre ells estan al bar.
Creacio d’una agencia sexual, on tota la gent malumorada perque no folla, rebra tractament psicologic o sexual amb d’altres persones que ho necessiten i parin de donar pel cul. l’assistencia sera obligatoria i el tractament gratuit, aixi com els diferents mitjants anticonceptius, que no sigui per inconvenients!
Tindrem ambulatori enlloc de barracons (o barraca millor dit). 🙂
Crearem espais per als joves i la gent que desitgi gaudir de botellons i macrofarres sense molestar la resta de ciutadans. Es facilitara la creacio de bars populars a preus populars.
Legalitzarem localment la marihuana i derivats (que sempre queda be dir-ho i guanyes alguns vots… xDDDD).

nota: el programa electoral queda momentaniament tancat, a l’espera d’opinions i sugererencies. En els cas de que algu vulgui crear un partit o crear un poble amb aquestes normes, siusplau, feu-m’ho saber, que m’hi posare seriosament i… els meus agraiments mes sincers a CORI per les seves propostes sensates, on sensates no es una ironia… i sino comproveu-ho vosaltres mateixos! xD Tots els Juantxis son els meus idols, encara que jo no sigui juantxi! XD

nota2: hauria de posar els links i tals a CORI i similars pero el Konqueror m’est`a donant pel cul, ja ho fare un altre moment, busqueu-ho al google. Apa![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Proposta de programa electoral

  1. Cacique diu:

    No m’he llegit el teu post… pero no m’agrada que estigui escrit en text pla xDDDD
    I ben pensat, crec q no me’l llegiré i seguiré disfrutant del meu Magnum XDD

Els comentaris estan tancats.