FestaFIB (II): La revelió dels gomets

Després d'una dura jornada laboral, després de 40 min. amb cotxe des de Badalona fins el nus de la Trinitat, després de que cuan arribés ja no quedés carbó encés ni menjar per menjar ni… reeeeeees… la Birra va arrivar a la FestaFIB, per llà les quatre de la tarda o cinc, no se sap, amb una bossa de patates Lays campesinas que m'havia anat menjant al cotxe per matar el cuc. I mel's trovo tots ambun banc, un banc que ves a saber d'on coi havia sortit. Rient i bebent ron Negrita amb coca-cola…

Té, t'hem guardat això: i m'allarguen un plat amb paella freda, si que comencem bé… Em prgeunto com cony sel's ha acudit fer la paellada a les terrasses, estaran fastigoses fins l'any que vé, per lo menys. M'assec m'entre esperem perquè comenci la festa karaoke, el millor de la festaFIB, avans fèien concursos de LEGO… xD mentre la gent va desfent la paradeta ens va regalant coses i es van succeïnt na sèrie de frikis que no conec, per davant nostre: arriva un amic de classe, han patit certs actes de vandalisme, algú que no sabem qui, ha obert un extintor, xD. Arriba s'asseu, es possa mig got de ron negrita i com no troba res més ho barreja amb birra… eeeeeeeecs! Només olorar em venen arcades, asquerós. El tio intenta beures'ho, però no pot, així que li dona ambun altre tio que ja va borratxo i que s'ho beu a Santhilari (al cap de mooooolta estona ens el trobem per la plaça de la FIB que no es pot mantenir de peu).

Amb tot això comença el karaoke, decidim endur-nos el banc robat a la plaça de la FIB, per tenir una bona perspectiva. S'asseu un tio q no coneix ningú: li donc una plata plena de fruita en almívar i li dic: -els ocupes que aguantin coses. I començoa  treure el meu arsenal: un rotlle de gomets taronges.

 

Imatge del Fiber comú, espècie en perill d'extinció.

 Ràpidament els gomets proliferen, al gent està molt exitada amb els gomets dels nassos, el meu ego està pels núbols… xDDD I llavors… descobrim que hi ha un payo repartint gomets, que es canvien per petons i que… vaja, que el tio b cap a mi, li dic si vol fer un intercanvi de gomets i em mira malament. Em pregunta que d'on he tret allò, i jo: de la papereria. Jojojo I se'n va. Resulta que amb vinticinc gomets taronges et regalen una consumició… He espamejat la festaFIB! xD I d'altres m'han ajudat a fer-ho repartint mooooolts gomets. Aquest noi, es deuria acabar sentint sobat:

 

Amb l'estona la cosa comença a degenerar… la gent va borratxa, o més aviat molt borratxa i jo continuo treient mereda del bolso. Una tira de pegatines de 30% de descompte, i tinc més coses eh?!: serpentines, confeti… s'ha d'anar preparat pel mòn.

Imatge frecüent a laplaça de la FIB, un home rebaixat, gravant vídeos.

 Amb l'arrivada dels 30% van deixar de regalar consumicions a la barra.

Per la plaça de la FIB para un home amb una samarreta dle metro de Barcelona i unes ales. A l'escenàri hi ha un heavy movent la cabellera i cantant a la seva manera. Ens n'anem a buscar tabac amb l'ome que barreja birra amb ron, pel cami ens adonem de que el banc robat que ja hem avandonat a la seva sort és un dels bancs de la plaça del mig, es a dir, q qui el va portar fins les terrasses va haver de pujar unes cuantes escales.

després anem a apuntar-nos al karaoke, un clàssic ja… però… ens donen la llista i després ens diuen que ja no ens podem apuntar… joder… :@!!!!!!! Aixins que seguin donant pel cul amb els gomets i fent amics…

 

No li dongueu més gomeeeets al Daniel!! Nooooo!!

 Me'n vaig a donar una volta, pel camí em trovo un grup de castellers que van perseguint dones, em paren

 

Regalen petooons! s.a.g. (sense ànim de gomets). Els ofereixo una tira de gomets però s'hi resisteixen, realment, regalen petons sense ànim de gomets! xD decideixo contribuir en la causa sense ànim de lucre: trec un tacker del bolso i els hi repasso el cartell, aveure si tenen més èxit pobrets. 😛

A l'escenàri de la plaça la gent continua cantant cançons que no s'entenen, després comencen a possar música màquina, són coses que es fan a la FIB, aixins com posar els caçafantasmes o les tortugues ninja, s'ha de viure.

Entre tot això ens trovem gent que no veien durant la resta de l'anyy, trobades desitjables i no tan desitjables. Com les que tinc amb un tio de tant en tant que s'empenya en caure bé a tothom, no sap acceptar, que la realitat és trista i qie les persones són diferents i que, per tant, no TE pq caure be a tothom. I si no cau bé, no cau bé i punt. Li dic que la vida em va molt bé i me'n vaig a parlar amb algú altre (M'encanta la bé que segueixo l'ordre cronològic i la fidelitat dels esdeveniments).

I així acava la tarda nit, entre riures, galls del karaoke, i alcohol, gratuït, tot gratuït: me'n vaig a la barra i tampoc pago… tot es soluciona amb enganxines del 30% i confetis.Jo li volia preguntar a l'alví de la barra q on tenia q anar a buscar la birra i ens pregunta que volem i ale! sense pagar! Li compenso amb petons i gomets, no pensem malament, s.a.b (sense ànim de birres). No li donc les gràcies pobre noi :'(… xDDD Bé, gràcies des d'aquí. xDD I res, gorronejant, d'aquí gorronejant d'allà, spamejant amb gomets… les conclusions de la festaFIB són rotundes:

    – La festaFIB en si és una merda (amb perdó dels organitzadors)

    – L'alcohol a la festaFIB és gratuït.

I:

 Ens veiem demà a la Teleco de Dia amb més gomets o cualsevol altra cutrada espamejadora! xDDDDD

P.D: Estic perdent facultats, fa massa que no escric… xD[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: FestaFIB (II): La revelió dels gomets

 1. yrun diu:

  Ostres Ostres Ostres! Es impressionan com us munteu la festa!

  Preparam gumet per demà que jo tb en vull! Sense anim de birra es clar! xDD

  X si de cas veig gumets no et cridare que la gen pensara que necessito molt d’alcohol xDDD

 2. AzRi3L diu:

  Holaaaa algú m’explica que coi eren les enganxines de 30%?? i demà JOSMAAAAAAARRR!!!! ueeeh xD

  Malabars a partir de les 6! intenteu no venir molt tajes!!

 3. MaRiNa diu:

  sorprenentment encara tenieu gomets avui!!

  s’ha acabat l’anonimat..

 4. Alepsi diu:

  Jo, lamento ser recorrent… però em vaig equivocar de facultat, col·lega. xDDDD

  A qui se li acut portar gomets pel món, tia??? Jajajajajaja! Ets el meu heroi! En sèrio! xDDDDD

Els comentaris estan tancats.