Regal per a en Robertinhos

El dia 30 fem l'amic invisible a la feina, al Nil, tampoc sé qué li regalaré. Cuan facin la llista del que volen (cutre amb ganes) suposo que ja tindré menys dubtes, i sinó sempre em queda fer com es fa amb els nens petits cuan ja són una mica grans: regalar-los diners.

Suposo que serà la primera vegada que em llegeixes, ves per on, i ves per on, jo poques vegades te llegit a tú, així que nosé qui és més invisible, si tu o jo 😛 xDDDD Que n'és de trist i cutre tot plegat.

El cas es que, com nosé que regalar-te, i diners no te'n puc pas regalar, he decidit que el següent t'anirà com anell al dit:

 

La solució a tots els teus problemes! Segur que tocAAAAAAAAA!

 

Un bitllet de loteria universal, per a que el descanviïs per al número que surti, ves quin invent, que m'he inventat! xDDDDDDDD Espero que, com a mínim, em convidis a supà… xDDDDD

No ploris Robertinhos, no ploris… Si et sembla cutre, pensa que a un amic nostre li vam regalar això pel seu aniversàri:

 

Regal al José, si es que et cuidem eh, nano!!!!!

BONES FESTESSSSSSSSS!!!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Regal per a en Robertinhos

 1. ja esta! ja teniu el vostre regal en el meu bloc!!! és una tonteria, com tot, però espero que us arrenqui algun somriure, que és el més important en aquest món!

 2. ai perdó! m’he equivocat en la meva direcció! 😉

 3. Hola!

  et vaig llegir buscant pistes…però quan vaig veure que deies que et feia pal llegir el blog que t’havia tocat (el meu), és a dir, que segurament no és l’estil de blog que t’agrada o acostumes a llegir vaig pensar: espero que no sigui jo!!!! jajajajaja

  en fi, jo encara no he pogut escriure el meu post regal…faré patir al meu invisible.

  moltes gràcies desconegut/desconeguda (estic dubtant de la teva heterosexualitat… XDDDD)

  bon nadal!

  per cert, necessito el dècim universal, perquè no m’ha tocat la grossa!

 4. Alepsi diu:

  Eieieieie! Robertinhos comparteix el premi, eh?? Jajajajajajaj! Que bo!!! Però casi m’agrada més el bitxo aquell del vostre amic! No em vull imaginar què li regaleu als enemics…. xDDDDDDDDDDD

  Passeu molt bon Nadal!!!!!

Els comentaris estan tancats.